ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAH HIWABARAKATUH


Saturday, January 22, 2011

untuk si manis Nini :)


okay cerita basi-cerita basi....... tp tetap nk cerita jgk...sebab Nini orang pertama yg melangkah ke alam DEWASA-TUA.. 20! yuhuu... lepas ni, si gadis Nini perlu menempah kolagen byk-byk lebih drpd kami semua!



*click image untuk pembesaran?


okay, di mulai dengan perancangan bersama 4 budak gadis terencat akal bersama 2 hero yg menjadi superman penyelamat dunia untuk memusnahkan hari jadi Nini yg kali terakhir menjadi remaja....


Ketua Orang Asli merangkap tertangkap Bf Nini


AJK Pengangkutan


AJK Telekomunikasi


AJK Fotografi Mungkin? Hihi

AJK Tukang Kaver.. Selalu kena lengahkn Nini utk siapkn tmpt



BP Mall :

plan 1 : kena cepat-cepat cari hadiah Nini, sebab dah lmbt dan kena cepat-cepat buat keputusan yg mna cantik dan kena cepat-cepat test dekat kaki supaya nanti xsangap tgk Nini pkai sorg dan kena cepat-cepat pegi kedai lain sebab saiz Nini byk dah habis dan sangat tak phm kenapa cepat-cepat habis dan terus jumpa cepat-cepat dan pegi jumpa amoi bg cash rm100 cepat-cepat keep the chance okay itu tipu cepat-cepat..


Suami Isteri Tak Sah Hihi

Pantang nmpk cermin

Kalau tak nk beli yg ini untuk Nini, tp xde saiz pulakk

OXFORD Shoes WEHHH!!!!

Oxford shoes 2

RM 120.. xrasional! kat SP RM50 ja bahh
Cik Leena sibuk try kasut lain

Bonzer melakukan rondaan setempat

gaduh gedik 1

Sampai tuding2 merata  =_____=''



Dataran Batu Pahat :

plan 2 : kene cepat-cepat bentang tikar..susun cepat-cepat makanan minuman..cepat-cepat cari makanan sebab lapar kene cepat-cepat cari present Nini..kene cepat-cepat kunyah sampai Cik Leena hampir semput tersedak..okay, itu cepat-cepat tipu..kene cepat-cepat siap-siap takut Nini sampai..kene cepat-cepat makan fries sebab ada kucing datang cepat-cepat sibuk nk jugak dan amar halau cepat-cepat kucing lari..


Kek NINI!

Jodoh kot.. sama style jee

Gedik dgn Cik Leena perlu

Masih perkara yg sama

Sampai org penat minum air

Tukang pegang kek muka nebes mcm tgh tunggu Zahiril

Muka excited Cik Yaya

Bonzer tgh menyekodeng Nini


plan 3 : Nini sampai kene jerit,'HEPI BESDAY NINI!' kuat-kuat supaya Nini sedar kehadiran kami yg kuat-kuat bwk kek tapi xdpt nyalakan lilin sebab angin tiup kuat-kuat sampai semua orang melayang..okay itu tipu kuat-kuat.. Nini tgk 4ekor makhluk dari planet kuat-kuat dtg tiba wish besday.. Nini cengang kuat-kuat sampai xdpt nk bezakan 1 dan 2..


Muka cengang tgk alien mne yg wish besday tgh dataran

Cengang Nini masih ketara bagai mimpi

Nini perlu dipapah Cik Mila..ok hiperbola


plan 4 : Nini malu apabila semua org Batu Pahat nyanyi lagu HB dekat Nini kuat-kuat... Nini asyik tarik baju kuat-kuat sebab Nini ingt dalam mimpi kuat-kuat.. Nini mcm blurr kuat-kuat sebab mcm fairytale.. Nini kena buli kuat-kuat kena buat mcm-mcm kuat-kuat..kesian Nini..tapi bila lagi nk buli Nini kuat-kuat.. Lepas ni, dapt blackmail Nini kuat-kuat... ngeh ngeh ngeh


Action Nini tarik-tarik baju, selamat tak bertukar jadi Hulk

Nini tak keruan bila semua nyanyi HB kuat-kuat sampai semua lari

Aksi 'suhwet--nyaaaa' Nini, harta untuk black mail Nini.. ngeh ngeh


plan 5 : semua org sibuk bergambar byk-byk sebab semua jakun duk dataran picnic mlm-mlm dekat byk-byk org..terlalu byk-byk gmbr ditangkap sampai batery cmra cik leena yg byk-byk terus empty..tapi, usaha perlu diteruskan byk-byk dengan ganti dengan kamera hp yg byk-byk sampai hp cair meleleh byk-byk.. okay, penat ckp byk-byk..tengok gmbr yg byk-byk

KAMI SEMUA HAPPY SANGAT!

Orang Berkeluarga Anak Lapan Belas

Jakun bersama Cik Mila dan Cik Leena, dan org menyibuk interprem kat belakang =___= ''



terlalu byk gmbr sampai kena cantum-cantum-cantum

x percaya?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


132 items / 7-10 pm

saya suka..agaga





Saya SAYANG Sayang Saya








gmbr lagi cantik dan di edit? terjah Cik Leena




p/s : entry ini memakan masa 2 hari gara-gara uploading gmbr yg terlalu byk sampai laptop dah lembik lutut.. =__=''

4 comments:

cherub's foodcourt said...

otak aku jam doe baca ayat2 hang..haha

mya bajuri said...

haha... ayat kelam kabut... :)

Leena said...

haha..."tukang pegang kek muka nebes mcm tgh tunggu zahiril"
menghanjing nampak...ohoho~

mya bajuri said...

Haha.. mna ada.... kn mendoakan tue :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...