ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAH HIWABARAKATUH


Sunday, May 29, 2011

untung baban lah weh kawin mat saleh!


c
ik anon : 'dia kawin dengan mat saleh wehhhh'
cik anun : 'untung laa dapat kawin dengan mat salehhh!'


untung sangat ke kawin dengan mat saleh? tengah sibuk tengok wedding anak datuk dengan mat saleh ni, tiba satu benda celah masuk dalam kotak minda..


tak rasa apa ke dia kawin dengan mat saleh?

well, pastilah anak nanti 100% cun nak mam kan..


tapi mcm urgghhh mcm mna boleh terima hakikat ni



mat saleh kot.. memang benda ni tak patut ckp dekat public, cuma mya cuma nak share apa yg terbenak di fikiran..


dah nama mat saleh kn, konfirm lah sebelum pernah $#%$%#@^ dengan orang lain kn? mcm eh, sanggup pulak la nk jadi yang kesekian kalinya kan..


memang la, anak melayu pun bukanlah semua teruna tulen kan, tapi mat saleh? urgh! dari high-school kot.. okay okay jangan fikir lagi.. boleh pening  =___="


okay, tiba tiba mcm terfikir benda nie.. pastu mcm terfikir, kenapa nak bangga sangat kawin dengan mat saleh kalau mcm nie. 




o,0 okay, bertenang jangan marah!



dah dah jum semua tido

(*,*)v peace yall~






p/s : agak agak orang lain dah lama fikir tak benda ni..ke sama je mcm mya baru terfikir =____=" lame lah gini

1 comment:

KRISNA said...

Follow sukses di urutan #65, Aku tunggu re-follownya di http://dolananmusik.blogspot.com. Salam persahabatan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...