ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAH HIWABARAKATUH


Friday, May 6, 2011

semua orang tolong jawap kenapa jadi mcm ni! HELP!


kenapa kalau follow orang lain, dia just keluar email ja? 

why?why?why?




takkan la blogspot sabotaj.. (mentang-mentang tak cun =___='')


i dont know what should i do.. anybody pls help me :'(



6 comments:

athime said...

aku pun pernah jadi mcm ni.. sebab, aku x tau. bila kluar anon tu aku unfollow, dan follow balik dari dashboard.
Harap membantu.

mya bajuri said...

mya penah buat mcm tu, tapi sama jugak :(

mcm mna ni?

Jue said...

sbb dia tak letak link blog dia kat profile

athime said...

saya ada jumpa 1 solution dalam forum google:
http://www.google.com/support/forum/p/blogger/thread?tid=5f447a9aac1a627e&hl=en

dlm thread tu, drg ckp, setting mya mesti pilih Blogger profile untuk folow blog.

Thalhah Amir said...

masa tekan follow dia ada keluar gambar x? kalau xde tekan edit picture

mya bajuri said...

THANK YOU SEMUA :) terutama athime :)

TERIMA KASIH SUDI MEMBANTU :)

*terharu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...