ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAH HIWABARAKATUH


Sunday, May 15, 2011

dah nama hari guru memang pastilah perlu ada hadiah kannnnn? =__=''

sesi bercanda bersama-sama telah berakhir..
ini merupakan masa untuk terus maju tanpa menoleh ke belakang meja melihat katil yang sentiasa memanggil-manggil supaya memanjakan diri ke atasnya..
ini bukan lagi masa untuk bermalasan!



namun, berapa juta kali aku cuba kuatkan semangat, tetap jua tersungkur di perbaringan! =___="


*ini mood nak study tetapi sentiasa dihalang oleh emosi.. HAHA


****************************************************



SELAMAT HARI GURU CIKGU MYA!



hari guru haruslah ada hadiah kan? tak lengkap tanpanya.. hehe

setelah berhari-hari asyik mengingatkannya, '16 Mei Hari Guru tau'

akhirnya! yeay! hadiah hadiah hadiah hadiah hadiah hadiah yang tak disangka!

namun, hadiahnya belum pernah diri ini terima sepanjang 20 tahun di dunia..

weee weee.. excited dan  gembira gila! Malu tapi Mahu! HAHA





ape ape ape ape



nahh! muka excited tak-penah-dapat-bunga!



weeeee! thnk you thnk you thnk you



hye ini saya bagi nama embun! HAHA



saya malu dapat awak tapi saya mahu dapat awak  =_____=" geli kan








ni namanya muka yang dipaksa bergambar dengan bunga



moga rezeki kita untuk kawin cepat cepat sampai :)


ini kes rambut panjang = remoih HAHA

i love us :)


benda ni menjadikan jiwa gangster sy bertukar menjadi jiwang




hye hye panggil saya mia rock! jiwang :) HAHA


saya tahu ramai yang pernah terima bunga tapi saya tak pernah langsung nak expect terima hadiah se-ayu ini dan ini sekaligus membuatkan saya berasa sangat malu bila terima bunga ini menyebabkan saya kaku apabila menerima embun

*ehem! ayat cikgu tak? siap sekaligus ape bagai =______="



terima kasih awak! :)

much appreciated! 



p/s : tak semestinya selepas hujan turut disertakan dengan keluhan semata, kadang-kadang kita lupa terdapatnya pelangi yang menyinari kehidupan selepasnya :) 

2 comments:

nida-razak said...

selamat hari guru mya... =) smoga cepat2 naik pelamin ye... =)

mya bajuri said...

thnks nida :)

minta-minta cepat sampai seru :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...