ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAH HIWABARAKATUH


Tuesday, June 12, 2012

kegilaan yang menyepi


secara tiba tiba, gua rasa gua perlukan 'refreshment'. hati gua dah senak rupanya. lebih enak dari senak perut. gua pun tak tahu sampai bila nak telan pendam telan pendam telan pendam. tiba satu saat, dengan pemikiran 'Ah-Ha' gua perasan rupanya gua dah lama lama lama GILA dah lepas gian gua dekat extreme sport. last gua flying fox masa camping KRS waktu form 4 ke form 5 entah. 


gua paling teringin gila gila gila punya flying fox dari puncak bukit ke puncak bukit. PADU WOI! nampak gua excited gila bab2 gini. tapi bab bab gelap ni gua kalah. bagi gua masuk hutan xpe, bila malam lu tgk la gua berkepit dengan orang lain. gila penakut! sampai sekarang pun, nak bangun tgh malam nak pegi toilet jangan harap nak pegi sorang. gua sanggup batu karang beb. hahaha. bakal suami, abg jangan marah ye kalau malam malam kena teman saya pergi tandas. heeeeeee :D


tiba gua tersangatlah memerlukan extreme sport untuk buangkan semua senak hati gua. dah lama rupanya gua jadi berlembut-lembutan ni. hahahaha. dah lama rupanya gua pura pura nak jadi gedik mcm itu omel omel euww euuuwww. gua bukan jenis fake nak pura pura punya. tak main bah itu menghedik punya. tada kelas bahhh.....  :)






Bungeeeeeeeeeee Jumping anyone?





best wah kalau hati batu. :)

 

2 comments:

♥ Nana BamBam ♥ said...

eee takutnye nak jumping mcm 2

Nor Amira said...

gerunlah naik flying fox..first time naik ...perghh ,insaf plus taubat tak nak main lagi flying fox hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...